Metaalgeneraal.nl is een webwinkel opgericht in januari 2009 gespecialiseerd in het verkopen van metaal aan bedrijven en particulieren.

Door jarenlange ervaring hebben wij een goed beeld van de markt op metaalgebied.

Wij doen zaken met diverse partijen in binnen en buitenland en betrekken de onderdelen daar waar dit het beste past, dat wil meestal zeggen voor de laagste prijs maar soms is juist een zeer korte levertijd nog belangrijker.

In alle gevallen hebben wij zeer scherpe en betrouwbare afspraken en kunnen wij bestellingen vaak combineren wat weer tot extra prijsvoordeel leidt.

Via onderstaande links kunt u van een aantal items zelf uw prijs berekenen.

Aluminium via: WWW.ALUMINIUMPLAATWINKEL.NL

RVS ( standaard of geborstelde K320 ) plaat via: WWW.RVSPLAATWINKEL.NL

Aluminium traanplaat via: WWW.TRAANPLAATWINKEL.NL

Uiteraard zijn dit niet de enige materialen die wij leveren, stuurt u ons gerust een mail naar info@metaalgeneraal.nl met wat u nodig heeft of waar u graag geheel vrijblijvend de prijs van zou willen weten en wij gaan hier meteen mee aan de slag.

  • Mogelijkheden ( o.a. )
  • zetwerk
  • knipwerk
  • ( cnc ) Draaiwerk
  • ( cnc ) Freeswerk
  • Laswerk

Neemt u gerust contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

www.metaalgeneraal.nl uw betrouwbare leverancier van aluminium plaat, aluminium buis, aluminiumprofiel en aluminium strip.
rvs plaat rvs buis, rvs profiel en rvs strip. staal plaat, stalen buis, stalen profiel, stalen strip. via de links kunt u direct
de prijs berekenen van het materiaal op de door u gewenste afmeting.